måndag 8 februari 2010

Svensk bandy står sig stark

Det är riktigt roligt att följa den svenska bandyn förnärvarande!

A-landslaget vinner VM i Moskva för allra första gången, och på sättet man gör det ger rysningar inför framtida VM. P19 landslaget vinner även de borta i Ryssland mot Finland med 4-2. Även Svenska P15 landslaget vann VM-guld då man slog Ryssland i finska Borgå med 3-2. Inte heller att förglömma P17 landslaget som vann NM i Rättvik efter seger mot Finland med hela 12-2.
Så den svenska bandyn kommer stå sig stark i många år framöver, bara att säga grattis till er alla bandytränare där ute i vårt avlånga land, ni gör ett fantastiskt jobb.

Ryssland tappar?

Men jag kan inte sluta fundera på vad som händer i den ryska bandyn för tillfället, håller stormakten på att tappa greppet? Pengarna har redan börjat sina och a-lanslaget lever fortfarande på "gamlingar" som Sveshnikov och Obushov och Lomanov.Var har man framtiden och räcker stålarna hela vägen för att ta fram en ny stor generation?
Frågorna är många men vilka är svaren?
Finns det någon där ute som kan ge ett svar?

Jocke/Stockholm

6 kommentarer:

Anonym sa...

Händer inget på evigheter sen så fort man påpekar att man fastnat med fingrarna dyker "jocke/stockholm" upp skickar in meningslöstdravel om något som var aktuellt för 2 veckor sedan. gäääsp.

Surtepöjk sa...

Har suttit och tittat igenom när de olika kommentarerna skrivits här och på surtes plank, och vad jag kan se så verkar päls skriva samtidigt ett antal gånger. Så för mig är det uppenbart vem som vill dig illa larsson. Där kan man snacka om att ha fingrarna i kakburken päls. Lägg ner din smutskastning nu päls, du gör bara bort dig själv.

Anonym sa...

Sillstrypare. Jag såg bloggen på brobergs hemsida, bara så djurhataren päls vet.

Anonym sa...

Surte pöjk... med samma logik skrev en annan person i Surtes gästbok vid en ovanlig tid samtidigt som "Jocke/Stockholm" fick in sitt här. Detta börjar bli genomskinligt.

Stefan sa...

Sluta nu för fan.
Har du inget vettigare att göra i livet?
Jag har inte startat den här bloggen, jag har inget behov av det, men det verkar som du har ett stort behov av att visa upp ditt fula ego.
Jag skiter fullkomligt i vad du tror och inte tror. Jag har inte skrivit ett ord och inte heller skapat bloggen.PUNKT!

Bengt Bertilsson sa...

Sluta dravla massa skit snacka/skriv om bandy istället på bloggar och hemsidors gästböcker och sluta göm er bakom anonym även om ett namn kan var lögn borde det väl kul istället om vi våga visa vem som skrivit ett inlägg. Även om syftet var att alla skall kunna uttrycka sig fritt. Se till som supporter att bandy bli en finkultur vi är stolta över att visa upp.

Svensk bandy står sig stark var frågan.
Kommer bandyn att överleva överhuvudtaget är väl frågan i allmänhet som bör ställas?
En koll på antal klubbar några år tillbaka talar väl sitt tydliga språk vart vi är på väg och är hallarna räddningen i framtiden och de klubbar utan blir ett utdöende släkte?